Beiratkozás és beszoktatás

Beiratkozás

Szeretnénk, hogy a hozzánk járó gyermekek szülei a nevelési-pedagógiai elveinket megismerjék, és azokkal egyetértve hozzák óvodánkba gyermeküket. A nevelési alapelvekről való hasonló gondolkodás a későbbi együttműködésünk fontos alapját képezi. Ennek érdekében az ismerkedéshez elegendő időt és lehetőséget szeretnénk biztosítani az érdeklődő szülők és gyermekeik számára. Igény szerint akár néhány napot az óvodában eltöltve, saját tapasztalataik alapján dönthetnek a beiratkozásról.

A beiratkozás az óvoda megtekintése és a szülők személyes tájékoztatása után a jelentkezési lap kitöltésével történik.

Szabad férőhely esetén év közben is veszünk fel gyermeket.

Az  óvoda látogatása  új érdeklődők számára – az ide járó gyermekek biztonságának érdekében – csak előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük, itt érdeklődjön!

Beszoktatás

beszoktatásnak nincs kötött rendje, fokozatosan történik igazodva a gyermek egyéni szükségleteihez. Általában egy-két hét elegendő, azonban ez gyermektől függő, hogy pontosan mennyi ideig tart mire komfortosan érzi magát az óvodai közösségben. A szükséges időt az óvodapedagógusok és a szülő közösen határozzák meg.

Nyitva tartás

Óvodánk hétfőtől-péntekig, reggel 8:00-tól 17:00-ig fogadja a gyermekeket. Előzetes megbeszélés alapján lehetőség van a gyermekek felügyeletére az óvoda nyitvatartási idején túl is.

Szünetek

Téli szünetet általában az iskolai szünethez igazodva tartunk.
Nyári szünet minden évben augusztus első három hete.
Őszi és tavaszi szünetet nem tartunk.

Rólunk mondták

„Úgy érezzük, nagyon sokat köszönhetünk a Brumi Ovinak, nagyon sokat segített, hogy idáig eljussunk. Mindenkinek, aki oda jár, azt üzenjük, hogy a mi életünkben nagyon jó élmény volt, hogy a Brumiba járhattunk – amíg csak lehet, maradjatok ott.”

Ivánka, Liza és Illés

Kapcsolat

Adatkezelés

Elérhetőségeink

1165 BUDAPEST, EMMA U. 18.

Elérhetőségeink

1165 BUDAPEST, EMMA U. 18.