Küldetésünk

Minden gyermek egyéniség, más és más – csakúgy, mint mi, felnőttek. A gyermek saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztés, a tisztelet és az elfogadás jelentik számunkra azt a szilárd alapot, amelyre az elmúlt 25 évben építettünk.  

Óvodánkban szeretetteljes családias légkörben, a pedagógiában megjelenő modern képességfejesztő módszerek alkalmazásával, a szülőkkel kialakított szoros együttműködésben foglalkozunk a gyermekekkel. A színvonalas szakmai munka a magasan képzett, gyermekcentrikus szakembereinknek köszönhető.

A Brumi Óvoda értékrendjének alappillérei: az elfogadás, bátorítás, tiszteletadás és a segítségnyújtás. Valljuk, hogy ezen alapértékek a gondjainkra bízott gyermekeket és szüleiket egyaránt megilletik. Pedagógusaink nyitottak és bármikor elérhetőek a szülők számára, legyen szó akár nevelési kérdésekről, egyéni fejlesztésről, vagy a gyermekekben megmutatkozó tehetség gondozásáról, kibontakoztatásáról.

A gyermek harmonikus fejlődése szempontjából nagyon fontos, hogy a szülők nevelési-pedagógiai elveinket ismerve, és azokkal azonosulva hozzák óvodánkba gyermeküket. A szülő ismeri a gyermekét legjobban, ő a gyermek első és legmeghatározóbb nevelője. A gyermek fejlődésére pozitív hatással van a szülők és a pedagógusok szoros együttműködése, vagyis kulcsfontosságú, hogy a család és az óvoda értékrendje, szabályai kiegészítsék egymást. Az így kialakult gondoskodó környezetben a gyermek biztonságban érzi magát és kiegyensúlyozottan, felszabadulva éli meg a mindennapokat.

Büszkék vagyunk, hogy az elmúlt két évtizedben számos család fogadott bennünket bizalmába és bízta gondjainkra nagyobb gyermekük óvodánkba kerülését követően a gyermek kistestvérét is.

Célunk, hogy intézményünkben olyan biztonságot nyújtó, családias légkört alakítsunk ki, amelyben ésszerű szabályok mellett szabadon formálódhat a gyermekek személyisége, kibontakozhat tehetsége és kreativitása, fejlődhet problémamegoldó képessége, önállósága és az óvodáskor végére az itt szerzett élmények és tapasztalatok birtokában a világ dolgaira nyitott, együttműködő, derűs és felkészült kisiskolásokká érjenek.

Rólunk mondták

„Életem legszebb és legjobb korszaka az volt, amikor ovis lehettem. „

Gergő

Kapcsolat

Adatkezelés

Elérhetőségeink

1165 BUDAPEST, EMMA U. 18.

Elérhetőségeink

1165 BUDAPEST, EMMA U. 18.