Környezetünk

Óvodánk a 16. kerület nyugodt, kertvárosi részén, családias környezetben található.  A csoportszobák három egymás melletti épületben állnak a gyerekek rendelkezésére – tágas terekkel, természetes anyagokból készült bútorokkal, izgalmas játékokkal.

A csoportszobák mellett egy nagyméretű külön szoba ad otthont a kisebb csoportokban zajló tevékenységeknek, mint például a logopédia, a sakk és az angol foglalkozás.

Tágas, modern tornatermünk kényelmes, higiénikus környezetet biztosít a tornaórák, illetve számos mozgásfejlesztő foglalkozás számára. Saját tornatermünk lehetővé teszi azt is, hogy rossz idő esetén se mondjunk le a mozgás öröméről.

Az óvodánkat egy játékokkal felszerelt hangulatos, árnyas kert veszi körül, melyben EU-szabványoknak megfelelő, változatos fa játszóeszközök várják a gyermekeket. A tágas, ápolt kertben, a szabad levegőn szervezett programok és az önfeledt, szabad játék kulcsfontosságú a gyerekek jólléte, fejlődése szempontjából.

Játékok, eszközök

 Az építő-, és szerepjátékokhoz szükséges eszközök és jelmezek mellett különösen nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni és társas képességfejlesztő játékokra.

Nyitott polcainkon a nap bármely szakában elérhetőek a konstrukciókészséget, figyelmet, finom-motorikát, gondolkodást, szem-kéz koordinációt és logikai készséget fejlesztő játékok.

A vizuális nevelést sokszínű technikát biztosító ábrázolóeszközök segítik. Az ének-zenei és néptánc foglalkozásokhoz változatos óvodai hangszerkészlettel rendelkezünk.

Rólunk mondták

„Én azért szerettem a Brumi Ovit, mert a gyerekek mindig kedvesek voltak hozzám, úgy mint az óvó nénik. És az óvó nénik mindig megnevettettek engem. Nagyon jó volt járni a judo-ra, balettra, jógára és a sakkra, és nagyon sok helyre vittek el minket, hogy mi jól érezzük magunkat. „

Julcsi

Kapcsolat

Adatkezelés

Elérhetőségeink

1165 BUDAPEST, EMMA U. 18.

Elérhetőségeink

1165 BUDAPEST, EMMA U. 18.